HomeOver mijRecente foto'sFotoalbumsContact Favoriete linksAnsichtkaarten
CEESKLOMPNATUURFOTOGRAFIE.NL
"DE NATUUR SPREEKT MIJ EEN TALE"
Over mij

Ik ben in 1957 in Lunteren geboren, in 1959 zijn wij naar Barneveld verhuisd. Een dorp midden op de Veluwe, in de provinsie
Gelderland. Ik woon hier nog steeds met veel plezier.

In mijn jeugdjaren heb ik veel tijd in de natuur doorgebracht, ik keek toen met veel bewondering naar alle facetten van de flora en  fauna. Uren, dagen heb ik door de bossen gezworven en wat heb ik genoten.

Toen ik 16 jaar was kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, een Pentax, met diverse lenzen en toebehoren. Fotograferen was toen al een passie van mij.

Sinds de intrede van de digitale fotografie ben ik van de analoge techniek overgestapt en heb in eerste instantie een Fuji
aangeschaft waarna als snel een Canon EOS 400D spiegelreflex en daarna de Canon EOS 60D inclusief een macro en telelens volgden.

Met deze apparatuur kan ik uren bij een onderwerp zitten om het op het juiste moment vast te leggen. Zo heb ik bij iedere foto een mooie herinnering aan ons natuurlijk erfgoed.

Tegenwoordig zoek ik de rust op in de hele Gelderse Vallei en in de aangrensende gebieden.

Ik probeer zoveel mogelijk aspecten van de natuur vast te leggen om mensen te laten meegenieten van alles wat er groeit en bloeit.

In het dagelijks leven ben ik beheerder van Biologisch Centrum Barneveld. Dit is een centrum voor natuur en millieueducatie waar alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente Barneveld hun biologielessen volgen. Ik ben een bevoorrecht mens, die kan zeggen dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.

Met deze site , maar ook op Nederpix, wil ik iedereen hiervan laten meegenieten. Wilt u een berichtje achterlaten dan kan dat in het gastenboek. Ik stel dit erg op prijs.

Materiaal van deze site, mag niet gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Cees Klomp klompcees@upcmail.nl